Sunday, March 15, 2015

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu

Assalamualaikum...
haa sejak kebelakangan ni rajin benor aku nk bersegmen segmen. ekekeke. Jemput join semua... Syarat nye mudah je, meh baca sampai habis.



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari ISNIN 23/3/2015 jam 10.00 malam



Ok kengkawan dah baca syaratnye, jum kita pakat tengok blog cikgu ayu yang comel ni eh. Nah sini aku sediakan link nya  http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html  

Enjoice :)


mari sini sekejap :)

18 comments:

  1. Assalam..nak call apa eh..Fay ke Fayya ke...terima kasih kerana sudi singgah di blog sis JM..so ini kunjungan balas ye..selamat berkenalan..

    Good luck for this segmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. call me yad. huhu. thanks sebab singgah and selamat berkenalan :)

      Delete
  2. follower yang ke 25! daripada segmen yang sama

    http://macikzkonah.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta.. jom sama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2.. follow mereka..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  4. Singgah and follow sekali. Datang dari segmen yang sama

    dielacraft.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama. Follow sini sekali.

    ReplyDelete
  6. salam...ida singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Hai...dtg dari segmen yg sama BW kat cne http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dr segmen yg sama follow n blogwalking sekali..http://akukahbidadariitu.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. singgah, follow & klik iklan dekat sini.. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal ;)

    CN datang dari segmen yang sama ; http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Happy Blogwalking awak :)
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  12. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete