Tuesday, March 17, 2015

Segmen Follow Back Kisahati Wanie


Assalamualaikumm..
Haa jangan lah jemu sesungguhnya aku sangat teruja untuk join segmen-segmen cmni. ehehe. Lagi satu ini salah satu jalan untuk bantu cik wanie bagi dapatkan balik follower blog lama dia yang telah dijangkiti virus. Jum kawan-kawan kita follow segmen ni. 


Syarat segmen ni macam biasa..
2). Buat entri "Segmen follow back Kisahati Wanie"
3). Tampal banner ni dan backlink kan ke entri ni
4). Komen dan pastekan url entri dalam ruangan komen dalam entri ni.
5). Jangan lupa mention korang follower ke berapa

Terima kasih kepada yang sudi support Wanie
Segmen berlangsung sehingga 31 March 2015
Keputusan akan diumumkan pada 1 April 2015 insyaAllah..

3 hadiah misteri untuk pemenang bertuah..

mari sini sekejap :)

7 comments:

  1. Salam dear...terima kasih ye join segmen wanie + support blog baru wanie..wanie dah follow sini jugak.. #31..all the best ^^

    ReplyDelete
  2. Hye, datang dari segmen yang sama. :)

    Done follow sini ya #38

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen y sama....

    jemput join segmen sy jika lapang....

    http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html

    tq

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen . singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html

    ReplyDelete