Wednesday, March 18, 2015

Secret Place


Assalamualaikum..
Buat ape tu? Goreng ayam ke? ekeke. Lately aku macam stress sikit sebab bebanan kerja yang maha dasyat. Aku pi kklinik doktor cakap aku low blood pressure. Haih kalau pitam agak bahaya okey. Kawan akak aku ayah dia tetiba pitam teros meninggal, puncanya low blood pressure. Seramm hokeeyyy, hee mintak jauh lah..

So disebabkan husband outstation, aku ajak lah akak aku pi merayau-rayau putrajaya. Jeng Jeng jengg.. Jumpa tempat ni. Heee. Cantikk gilaa. Ade lagi satu side tu (tak sempat amik gambor sebab dah magrib) lagi lawa sebab nampak putrajaya.

Aku tak sangka pulak ada tempat lawa cmni. Subhanallah.. Ok thats it. Dah jadi tempat rahsia. Lepas ni ajak husband lepak sini tenangkan fikiran. Nanti kalau aku dapat amik gambar satu side lagi tu aku share dengan korang eh..








Cite kite pendek je arini. Share sikit secret place korang? hehe

14 comments:

  1. Wah tak sangka ada jugak tempat macam ni yer.
    Dah boleh berlari2 ala2 hindustan la..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan? Sy pun tak sangka kalau tgk depan2 lagi lawa.. bukan takat lari2, siap guling2 dekat lereng bukit. ehehehr

      Delete
  2. Salam.Hee ladang lalang chantek untuk ambil foto kahwin. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? hehehe. jumpe tempat ni lepas dah kawin pula rasa rugi betol. huhu

      Delete
  3. wah cantik tempat rahsia kak Yad :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh?? kenal ke? huhu. tak ramai yg slalu panggil kak yad tu :p

      Delete
  4. Cantik. Kat mana part of Putrajaya ni? Huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat presint 14. Ade taman kt sebelah belakang. Heee tp jauh sikit lah die mcm ke atas bukit sikit. huhu

      Delete
  5. Replies
    1. bolehhh. huhu. wani dok putrajaya ke?

      Delete
  6. Kalau tgh stress bagus ngk mende hijau2 ni.rasa nyaman je

    ReplyDelete