Sunday, March 29, 2015

My saturday

Assalamualaikum...

Haa cliche sangat tajuk aku tu kan? hahaha. Dalam keaadan yang tak berapa sihat ni, aku tak berkesempatan nak letak tajuk hape kali ni. haha. Sebelum tu nak minta maaf aku kurang aktif sikit kebelakangan ni untuk berblog walking dan sebagainya. Seminggu lebih dah demam, mohon kawan-kawan doakan saya cepat sembuh ye. uhuk uhuk *batukss gedikkss. ehehe

Ok, sabtu baru ni kawan masa belajar dulu kahwin. Kawan ni tersangat lah baik tak pernah tak datang kalau kenduri kami. Jadi saya dan yien (boleh singgah ke blog beliau yang comel ituww) semangat nak drive ke ampang. So sebelum bertolak tu kami dah dengar sok sek sok sek tentang pembukaan butik Pen Merah Dot Com dekat bangi. So peserta yang 100 terawal dapat merasa jubah freee. gitchuuu. Malangnya aku terlajak tidur dan kami orang yang ke 230. Malang sungguh. hahaha.

Dengan segan silu aku masuk ke butik. Sekali kawan baik aku si yin ni kenal owner butik. Umangaii. SI yin ni memang fofular pun, segan i kawan dapat kawan dengan orang yang cantek lagi fofular itu. hahahah puihhh..

SO dekat butik ni macam-macam lah jubah dari designer terkenal macam wawa zainal punya collection jubah yang memang gedebabomm gedevasssss lawa nyaa uoolss. Fatin suhana punya collection pun ade.. waaa naik julilng rasa nak membeli.

Tapi masa tak mengizinkan tak sempat nak tunggu artis macam Yana Samsudin dan Wawa Zainal datang. Takpe next time aku datang nak borong semua jubah . ekekekekeke, *ayat nak poyo je.


blogger fofular fuihhhhh si yin dengan owner Pen Merah Dot COm yang baik hati :p

Pinjam paperbag yin ;p

So lepas tu berkejar lah kami ke Ampang. Tak sempat lah time ni nak amik gambor dengan pengantin. Pengantin tengah busy dok makeup. Sooo terpaksa lah acah-acah jadikan teddy bear itu sebagai pengantin. whahhaa



Mata ku terpejam erat.
Lepastu trus ke majlis perkahwinan kawan yin di UPM.


I dah segan nak amik gamborr. hehehe




So itu sahaja kisah aku. Tak banyak yang aku buat ahad tu aku tidur je sepanjang hari. Sebab tak larat sangat. Doa eh aku cepat sihat, seronok sikit nak berjalan jumaat ni. huhu

7 comments:

  1. Salam. Hee moga cepat sehat ;p

    ReplyDelete
  2. tahniah pd kawan yg naik pelamin tu sy doa kn awk cepat sembuh ek...

    ReplyDelete
  3. salam singgah=)) comel teddy bear hehe

    ReplyDelete
  4. dekat building baru bandar baru.. balik bangi nnt bleh p jenguk2..

    ReplyDelete