Tuesday, May 26, 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88


Hai assalamualaikum. lame dah rasa tak update blog and dah lame jugak rasenye tak join bersegmen ni. Huhuhu.

Mai jum sume kite pakat bersegmen dengan Afidah Azmi . 

Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer ..

  • Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
  • Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
  • Backlink kan burung hantu tu..
  • Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm

Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen yer..
Selamat bersegmen uolls semua 

xoxo



mari sini sekejap :)

14 comments:

  1. Thanks sebab sudi join...good luck tau..:-)

    ReplyDelete
  2. Good luck sis (=
    Singgah dari GA yg sama dn follow sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... salam ziarah ... sila lah datang ke blog saya....

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan tinggal jejak.. dari segmen yang sama.. Gud luck 2 u..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  5. jalan2 sini ...wana dari segmen yg sama ..

    jemput singgah blog wana :)
    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  7. follow sini dari segmen sama, semoga berjaya !
    http://najihaamarzukii.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  8. Good luck sy pun join jugak!

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, datang dari segmen yang sama.. good luck tau!

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    done follow!

    ReplyDelete
  10. ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwah, good luck&all d best Cikna pun Dr segment yg sama......;-)

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  13. Good luck

    Hai.Khaty blogwalking kat sini.
    Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih

    ReplyDelete